loader
+381 63 566 763
office@zelenisad.com

Novosadska omladina za unapređenje ekološkog prava

O bjavljujemo KONKURS za studente Univerziteta u Novom Sadu:Zainteresovani ste za zaštitu životne sredine, nervira vas kada vidite da je vaša okolina zagađena, što pojedinici bacaju smeće van mesta predviđenih za to, pitate se zašto se u Dunavu nalaze nepoželjne materije i kako sprečiti uništavanje biljnog pokrivača?

Kroz projekat "Novosadska omladina za unapređenje ekološkog prava" podržanog od Gradske uprave za omladinu i sport zajedno sa našim udruženjem uključite se kroz timski rad u osnove pravnih regulativa u oblasti zaštite životne sredine. Na konkretnim primerima u Novom Sadu naučite kakve sankcije postoje ukoliko se zagađuje životna sredina.

KONKURS traje do 15. oktobra!!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScE3JkQULr7xwgMFQLN8uqPencsVRkcMteGPmPpC5ElPdrvWg/viewform?c=0&w=1

Novosadska omladina za unapređenje ekološkog prava

Realizovan je teren u okviru projekta "Novosadska omladina za unapredjenje ekološkog prava" podržanog od Gradske uprave za omladinu i sport na nekoliko lokacija u Novom Sadu.

Projektni tim, zajedno sa članovima Udruženja kao i studentima su sakupili fotografije koje prikazuju zagadjenje životne sredine. Trenutno smo pred ozbiljnim izazovom, spajanjem pravne regulative sa fotografijama, sa ciljem da što više približimo studentima ali i našim sugradjanima potencijalne sankcije za fizička lica, propisane Zakonima i Odlukama u oblasti zaštite životne sredine. U narednom periodu svi zainteresovani za primere zagadjenja u našem gradu i za opis pravne regulative na osnovu fotografija, će imati priliku da pogledaju fotografije na nasem sajtu www.zelenisad.com